Primul polei – primele fracturi și luxații! 18 persoane au ajuns la Spitalul Județean Suceava, după ce au căzut pe gheață

18 suceveni cu vârste cuprinse între 15 și 80 de ani au ajuns miercuri, 23 noiembrie, la Spitalul Județean Suceava după ce au căzut pe gheață.

Dr. Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, a precizat că toți cei 18 pacienți au ajuns la unitatea medicală doar în prima parte a zilei, mai precis între orele 6.30 și 12.00. În urma căzăturilor, aceștia au suferit traumatisme, contuzii sau luxații, iar unii dintre ei au necesitat fixare în atele gipsate sau reducerea luxației, însă niciunul nu a necesitat internare.

Reamintim că în cursul nopții de marți spre miercuri, în municipiul Suceava a fost o ploaie măruntă care, din cauza temperaturilor scăzute, s-a transformat într-o pojghiță de gheață ce a acoperit trotuarele din oraș. 

Trebuie precizat că la primele ore ale dimineții utilajele operatorului responsabil cu deszăpezirea străzilor și trotuarelor din municipiul Suceava au fost rar întâlnite de participanții la trafic.

 

Fotografia este cu caracter ilustrativ.