Reparații pentru smartphone-ul tău, în doar 30 de minute – se întâmplă la MobileFix

Smartphone-urile noastre reprezintă gadget-urile fără de care nicio zi nu este completă. Fie că le utilizăm doar pentru divertisment și pentru a discuta cu cei dragi sau ne administrăm afacerile prin intermediul lor, în orice caz acestea sunt foarte importante. Din acest motiv, atunci când se defectează este o reală problemă. Chiar și așa, poți avea reparații pentru smartphone-ul tău în doar 30 de minute, la MobileFix!

MobileFix este un service GSM care se ocupă cu diverse reparații pentru telefoane și nu numai. Firma dispune de o echipă completă de specialiști și de toate resursele necesare pentru a soluționa problema telefonului tău în mai puțin de o oră. Dacă vei merge la unul dintre punctele de lucru, vei avea surpriza de a rămâne în incinta service-ului până ce telefonul este reparat. MobileFix are o arie mare de lucru, fiind disponibil în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Dacă nu poți ajunge la niciunul dintre punctele de lucru, se poate trimite telefonul prin curier. 

Foarte mulți dintre noi căutăm firme specializate care să intervină asupra telefoanelor, deoarece avem nevoie de ele cât mai repede. Astfel, dacă ești în căutare de reparatii smartphone la un service GSM de incredere, ai nimerit în locul potrivit! Specialiștii se vor ocupa imediat de telefonul tău, iar datele stocate vor rămâne în siguranță. Confidențialitatea și intimitatea fiecărui client sunt mereu puse pe primul plan, alături de promptitudinea cu care este soluționată problema. 

Multiple servicii pentru telefoane și laptopuri

Serviciile la care poți apela pentru telefonul tău sunt disponibile într-un număr mare. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji nici în legătură cu marca telefonului. Unele dintre cele mai complexe gadget-uri pot fi reparate fără probleme! În această categorie sunt incluse cele din marca Apple, dar și cele de la Samsung. 

În materie de reparații pentru iPhone, poți opta pentru înlocuirea bateriei, înlocuirea difuzorului, înlocuirea mufei de încărcare, reparații la nivelul plăcii de bază, înlocuirea display-ului sau a sticlei, cât și rezolvarea problemelor dacă telefonul a căzut în apă. Pentru Samsung vorbim despre aceleași servicii. Poți vedea mai multe detalii despre acestea pe site-ul oficial mobilefix.ro

La MobileFix te bucuri de transparență totală, deoarece ai la dispoziție prețurile pe care le vei plăti pentru reparațiile gadgetului tău. Selectează modelul și marca acestuia, iar mai apoi reparația necesară. În acest fel îți va fi afișată o listă cu toate informațiile legate de preț. Mai poți opta și către service-ul destinat laptopului sau PC-ului, urmat de reparații pentru iPad. 

Reparații rapide pentru telefonul tău

MobileFix este service-ul pe care îl poți solicita ori de câte ori telefonul tău are probleme. Echipa de specialiști este pregătită cu toate piesele necesare reparațiilor în doar jumătate de oră! De cealaltă parte, dacă nu te afli în niciunul dintre orașele în care este disponibil service-ul, poți trimite telefonul prin curier. În doar două zile vei beneficia din nou de telefonul tău mobil, fără teama de a dura zile sau săptămâni întregi.

Orice intervenție realizată de echipa de aici beneficiază și de garanție. Asta îți va da mai multă încredere că ai ales un service GSM bun. De la aceeași sursă poți de asemenea să cumperi piesele GSM necesare pentru reparație. Așadar, aceasta este și o lecție despre cum să fim eficienți și rapizi, cum să apelăm la serviciile profesionale de reparație, din online, implicit când vine vorba despre reparațiile telefoanelor. Smartphone-urile sunt în mâinile noastre în orice moment ori dacă se impune reparația, cu siguranță că ne dorim să alegem pe unii dintre cei mai buni.

 

Contact: [email protected]