Rîmbu: „Dacă apare un candidat mai bun la Primărie, am toată disponibilitatea de a-i face loc”

Organizația Municipală a PSD Suceava este în prezent într-un amplu proces de reformare, noul președinte încercând să atragă oameni performanți în organizație. Vasile Rîmbu a subliniat că membrii organizației trebuie să fie mai disciplinați, astfel încât structura să poate face față cu brio provocărilor ce vor apărea în anul electoral.

„Noi ne reorganizăm acum și e mult de lucru, ca în orice organizație. Când vine un om nou, vine cu un nou concept, cu altceva. De aceea vreau să fim atenți, să-i ascult, să mă asculte. Nu lucrez pe principiul dictatului, ci pe cel al ordinii și disciplinei, pentru că toți trebuie să tragem la același obiectiv”, a spus Vasile Rîmbu.

Întrebat dacă în OM PSD Suceava este nevoie de ordine și disciplină, Rîmbu a spus că „este nevoie, ca peste tot, de altfel”.

„Noi vrem să întărim organizația pentru a ne putea adresa tuturor categoriilor sociale din această comunitate astfel încât să provocăm direct sau indirect o schimbare a lucrurilor, ceea ce dorește toată lumea”, a mai spus Rîmbu.

Președintele OM PSD Suceava a adăugat că intenția sa în această perioadă este de a vedea pe cine se poate baza și cu cine poate pleca la drum în campania electorală.

„Trebuie să vedem cine mai e cu noi și cine nu mai e cu noi. Trebuie să întărim organizația și să ne fixăm niște obiective în concordanță cu ceea ce vrea acest municipiu”, a punctat Vasile Rîmbu, care a mai spus că nu reprezintă o preocupare principală identificarea celor din PSD care nu trag în aceeași direcție, mai ales că „oamenii s-ar putea să fie într-un fel de letargie”.

În ceea ce privește noua componență a PSD Suceava, fostul manager al Spitalului Județean Suceava a spus că: „Am libertate să fac reformă în PSD. Să aduc oameni care au făcut ceva la viața lor. Tot ce se va face de acum în partid se va face pe bază de indicatori de performanță”.

 

Rîmbu: „Dacă o să apară cineva ca variantă viabilă, am toată disponibilitatea de a-i face loc”

 

Potrivit lui Vasile Rîmbu, PSD Suceava încă face sondaje pentru candidatul de la Primăria Suceava, iar dacă un alt potențial candidat ce este măsurat în respectivele sondaje va obține un rezultat mai bun, va putea candida fără nicio problemă.

„Mai e mult până departe. Noi facem sondaje în continuare și dacă o să apară cineva ca variantă viabilă, am toată disponibilitatea de a-i face loc. Nu trebuie să fie o tragedie. În orice organizație trebuie să fie solidaritate, liniște, unitate și sinceritate. Eu am fost desemnat, însă nu mi-am lansat candidatura. Mai este un an și jumătate până la alegeri, cine știe ce se poate întâmpla?! Eu sunt determinat să câștig Primăria Suceava. Nu mă bag să fac figurație, ca să îmi scriu în CV că am fost candidat pe nu știu unde”, a conchis Vasile Rîmbu.