Sfârșit tragic pentru bărbatul din Mănăstirea Humorului care a dispărut de acasă. Primarul Viorel Croitoru: „Sunt alături de familie”

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 69 de ani din comuna Mănăstirea Humorului, care a plecat de acasă în pădure. Vasile M. a plecat de la domiciliu pe 4 iulie, iar câteva zile mai târziu, după ce familia, poliția, dar și întreaga comunitate s-au mobilizat pentru a-l găsi, a fost identificat fără suflare. 
Edilul de la Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru, a ținut să transmită mulțumiri tuturor celor ce s-au implicat în acțiunile de căutare și a asiguarat familia defunctului de întreg sprijinul său.
„Din tot necazul de zilele acestea avem conștiința împăcată că l-am găsit pe acest om și poate fi înmormântat după obiceiul satului.
Sunt alături de familie și apropiații lor care s-au oferit să ajute cu ce pot și vă îndemn să mergeți cu o lumânare, contează și mai mult în această situație.
Cinste vouă oameni de bine care ați răspuns prezent apelelui nostru. Omenia și locul de bună ziua încă primează la Mănăstirea Humorului!”, a spus Viorel Croitoru.