Și cu folclorul se poate cuceri YouTube-ul! Alexandru Brădățan a primit butonul de argint

Alexandru Brădățan, unul dintre cei mai iubiți artiști ai Bucovinei, a fost premiat de YouTube cu „Butonul de argint” grație numărului de 100 de mii de abonați pe canalul lui de YouTube.

Munca și dăruirea fiecărei prezențe scenice a artistului a smuls întotdeauna ropote de aplauze interminabile de la împătimiții de folclor, datorită aurei artistice, dar și conduitei ireproșabile a acestuia.

 „Vă mulțumesc pentru încredere, pentru că îmi ascultați melodiile și pentru toate aprecierile.

Cel mai important premiu este dragostea publicului de care mă bucur de aproape 20 de ani și pentru asta îi mulțumesc Lui Dumnezeu!

Dedic acest premiu părinților mei, familiei, tuturor prietenilor și doamnei profesor Maria Macovei! Vă promit multe cântece frumoase și pe viitor”, a scris Alexandru Brădățan pe pagina sa de socializare.

Cele mai iubite melodii ale artistului pe YouTube, „Sunt din Bucovina” și „Când mă latră câinii-n drum”, au adunat milioane de vizualizări și sunt cântate la orice eveniment public sau privat.

Deci, acest trofeu n-ar fi existat fără aportul tuturor celor care urmăresc activitatea de pe YouTube a artistului, la fel cum nu ar fi existat fără perseverența și munca acestuia.

Ca interpret de muzică populară autentică este destul de greu să atragi abonați pe un canal în care muzica de petrecere, manelele și melodiile reinterpretate dețin locuri fruntașe.

Se poate spune astfel că, această distincție îl obligă, încă o dată, pe artistul ce a cunoscut în ultima perioadă o impresionantă evoluție, să fie consecvent în ceea ce face și la fel de autentic.