Si materialele foarte lungi si late necesita depozitare la loc sigur

Cine isi face casa si este prezent aproape tot timpul langa echipa de constructori isi poate da seama cat de numeroase si diverse pot fi materialele de constructie. Unele se afla in galetuse din plastic de 2 litri, de 4 sau de 5 litri, dar si in galeti mari de 15 sau 20 de litri. Fiind bine sigilate, produsele lichide din ele sunt securizate si pot fi asezate si direct pe pardoseala, dar nu pentru mult timp. Urmeaza sacii mai mici sau mai mari cu ciment, cu ipsos, cu adezivi.

Asezati intr-un loc umed, continutul din acesti saci isi pierde proprietatile si se intareste. Cu siguranta ca sacii pusi direct pe pamant reprezinta o depozitare riscanta, mai ales daca este mai mare de 2-3 ore.

Uneori masinile care asigura aprovizionarea se grabesc, fiindca trebuie sa treaca pe la toate depozitele din zona,de aceea este scuzabil daca acesti saci se pun pentru cateva minute jos. Este posibil ca in acel moment sa soseasca si cumparatorul potrivit care sa scuteasca personalul de preluarea  unor marfuri si de asezarea lor in rafturile metalice special amenajate, dar niciodata nu vin atat de multi cumparatori, incat produsele lungi si late, cum sunt usile, panourile din lemn sau din plastic, foile de tabla, cheresteaua, grinzile, capriorii si sipca sa se vand toate si sa nu mai necesite spatiu de depozitare. Un produs foarte pretentios care se indoaie si se rupe este placa de rigips.

In toate aceste produse detinatorul depozitului/magazinului de materiale de contructie investeste enorm si nu accepta sub nicio forma sa piarda banii prin deprecierea produselor.

Storeexpert ofera solutii care asigura stocarea materialelor foarte lungi sau late aflate la indemana oricarui intreprinzator.

Persoanele interesate intra pe site-ul magazinului de rafturi metalice si de utilaje de manipulare a marfurilor de pe orice dispozitiv conectat la internet si trece in revista produsele, serviciile, informatiile generale si portofoliul.

Va descoperi o adevarata comoara pe site, in cazul in care nu stia de ea. Tot ce va descoperi in acest loc le va produce maxima incantare.

In stocul magazinului sunt rafturi metalice pentru depozitarea sigura a tuturor produselor: mici, usoare, fragile si cu forme regulate, mari, grele si cu forme neregulate, produse care trebuie sa stea perfect intinse, altfel se rup sau se curbeaza si nu mai pot fi utilizate. Va gasi si rafturile metalice potrivite pentru pivnita sau camara de acasa.

De la rafturi metalice poate trece la utilaje. Gaseste diferite modele de transpalete, motostivuitoare si generatoare electrice. Pentru ele se asigura si service. Exista posibilitatea realizarii unor constructii metalice personalizate, gandite pentru o anumita afacere. Totul este facut ca la carte. Clientulul i se pune la dispozitie un inginer, iar acesta realizeaza mai intai proiectul (dupa dorinta si descrierea beneficiarului), apoi se realizeaza produsul, este supus unor teste repetata si dupa ce le trece va fi fabricat in cantitatile dorite.

Dar serviciile nu se opresc aici. Sunt clienti care detin un spatiu de depozitare pe care doresc sa il foloseasca la maximum, sa nu iroseasca nici un centimetru din el. Pentru acestia se ofera masurarea gratuita urmata de proiectarea sistemului de rafturi potrivit produselor si spatiului.

Pentru produsele lungi si grele se pot organiza spatii de depozitare si in interior, dar si in exterior.

Asa au castigat numerosi clienti de renume national spcialistii de la Storeexpert: prin produsele de calitate premium, prin personalizarea ofertelor si prin serviciile gratuite. Inca nu s-a spus nimic despre montaj, mentenanta, inspectii periodice si reparatii.

Este bine ca clientul sa isi rezerve aceste servicii care au in vedere pastrarea rafturilor in stare perfecta.

Librarii, magazine de jucarii, depozite de legume-fructe, materiale de constructii, primarii, gari mari si companii aviatice au cumparat sisteme de rafturi de la acest furnizor, solicitandu-i si servicii complete de intretinere.

Storeexpert ofera solutii eficiente si pentru antreprenorii care obisnuiesc sa isi mute afacerile dintr-un loc in altul, dupa cum gasesc mana de lucru si materia prima. Ei nu sunt nevoiti sa cumpere rafturi metalice, ci le pot inchiria pentru perioada dorita.

Storeexpert este magazinul de rafturi metalice care are cele mai multe facilitati pentru clientii sai. Pe langa posibilitatea inchirierii, rafturile metalice se dau si in leasing.

In depozitele mari, toate marfurile sunt asezate ordonat, deasupra solului si pot fi gasite cu usurinta datorita sistemelor de rafturi metalice care sunt rezistente si se pliaza pe aspectul, forma si greutatea tuturor produselor.

Si gospodarii comanda sisteme de rafturi metalice in pivnitele lor, fiindca nu ruginesc, nu se indoiesc si nu se rup sub greutatea produselor. Rafturile metalice reprezinta cea mai avantajoasa alternativa la rafturile din lemn sau din plastic care pot ceda in orice moment.

In plus, metalul poate fi dus la fier vechi in cazul in care rafturile nu mai sunt de folos.

Este greu de crezut ca aceste spatii de depozitare sa nu mai fie de folos, cand pe ele se pot pune si cutii cu carti, cutii cu pantofi, piese auto  si cuie, dar si cauciucurile de la masina cand se face schimbarea lor in functie de anotimp.

Oamenii vad aceste rafturi oriunde se duc si aspectul lor nu le agreseaza sub nicio forma privirea, mai ales ca stiu ca datorita lor sunt crutati multi copaci falnici care continua sa filtreze aerul si sa faca umbra.

In concluzie, pastrarea materialelor de constructie pretentioase se face gratie acestor sisteme de rafturi metalice care sunt la indemana tuturor. Este de ajuns sa se completeze un formular sau sa se dea un telefon si se poate programa consultanta, masurarea spatiului si proiectarea rafturilor in spatiul respectiv, servicii 100 % gratuite.