Silvicultor de la O.S VAMA, cel mai bun fasonator mecanic din țară

Silvicultorul sucevean Cristinel Cucec este cel mai bun fasonator mecanic din țară. Ela a câștigat etapa națională care s-a desfășurat pe 22 iunie, la Bacău, fiind organizată de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Federația Sindicatelor din Silvicultură „Silva”.

Toți concurenții au trecut prin cinci probe dificile, de la schimbarea lanțului motoferăstrăului, la doborârea arborilor, tăierea cu precizie și curățarea crăcilor. Locul I a fost adjudecat de Cristinel Cucec, de la Ocolul Silvic Vama, Suceava. Locul II a fost ocupat de Constantin Tințea, de la Ocolul Silvic Doftana, Prahova, iar locul III a fost obținut de Adrian Vartolomei, de la Ocolul Silvic Târgu Ocna, Bacău.

„Cucerirea acestui titlu demonstrează încă o dată nivelul de pregătire al silvicultorilor angajați ai Ocolului Silvic Vama. Îi felicit pe toți participanții, având în vedere că sunt cei mai buni de la toate ocoalele silvice din țară. Pentru a ajunge la etapa națională, au participat la etapele județene. Le doresc succes în cariera pe care și-au ales-o”, a subliniat Gelu Puiu, șeful O.S. Vama.