Șoferii ucraineni continuă să aruce gunoaie pe DN 2. DRDP Iași face apel la participanții la trafic să respecte normele de conduită și de civilizație”

DRDP Iași atrage atenția că odată cu TIR-urile ucrainene care așteaptă să intre în țara lor, pe sectorul DN2 -Bălcăuți – Siret, au început să apară și gunoaiele aruncate la voia întâmplării.
Se pare că șoferii ucraineni își bat joc de suceveni și de autoritățile locale care i-au sprijinit constant de când țara lor este în război.
Reamintim că în perioada sărbătorilor de iarnă Primăria Siret, împreună cu mulți voluntari, au strâns tone de deșeuri de pe marginea drumului, deșeuri aruncate de șoferii ucraineni.
„Au revenit coloanele de TIR-uri pe sectorul DN 2, Bălcăuți – Siret, județul Suceava. Odată cu acestea, au revenit și deșeurile aruncate la voia întâmplării pe marginea drumului.
Formarea cozilor de autotrenuri pe acest sector este cauzată de numărul mare de autovehicule pe sensul de ieșire din țară spre Ucraina.
Cu acest prilej, DRDP Iași reiterează apelul către instituțiile abilitate și în special către conducătorii auto, în vederea respectării normelor de conduită și de civilizație în trafic.
Drumul nu este tomberon de gunoi!”, au transmis reprezentanții DRDP Iași.