Sofia Vicoveanca a refuzat să intre pe scenă alături de Ștefan Bănică Jr! Ce a făcut-o pe artistă să recurgă la acest gest

În ciuda faptului că are o carieră de zeci de ani în spate, Sofia Vicoveanca este, uneori, copleșită de emoții atunci când trebuie să intre pe scenă. Recent, interpreta de muzică populară a povestit fanilor ei despre un eveniment la care a participat alături de Ștefan Bănică Jr. și, atunci când, la un moment dat, nu a mai vrut să vină alături de artist în fața fanilor, pe scenă.

Sofia Vicoveanca se numără printre cele mai îndrăgite și iubite interprete de muzică populară din țara noastră. Artista are zeci de ani de experiență în spate și o mulțime de concerte și evenimente la care a participat cu mult drag, încântându-și toți fanii. Toate cântările sale sunt speciale, însă cântăreața își aduce aminte în mod special de un eveniment care a avut loc acum 10 ani.

Sofia Vicoveanca a fost copleșită de emoții

În urmă cu circa 10 ani, Sofia Vicoveanca a trăit un moment foarte stânjenitor din viața ei. Artista a avut emoții atât de puternice înainte să urce pe scenă, încât a refuzat, pentru câteva secunde, să mai apară în fața publicului. Ștefan Bănică Jr a văzut că artista nu se află într-o stare foarte bună, așa că a ajutat-o prin faptul că i-a cântat și partea care i se cuvenea artistei.

„M-a sunat pe vară (Ștefan Bănică Jr. n.r) pentru spectacolul de Crăciun, cum obișnuiește Ștefan să încânte publicul. Sigur, el nu a spus ce surpriză va avea, chiar dacă a fost tras de limbă.

Am fost foarte bucuroasă, apoi i-am spus «Eu am înregistrat această piesă (cea pentru spectacol n.r), dar nu am cântat-o niciodată… mai ales în fața publicului!».

Atunci am vrut să renunț, dar băiatul meu mi-a zis: «Mamă, până în iarnă înveți tu piesa».

Și a avut dreptate. Am venit, am repetat două zile cu orchestră, cu lume, cu aparatură, cu tot. Înainte de a intra în spectacol, m-a pus «Sfântul» să mă uit în sală…”, a  dezvăluit artista.

„Când am văzut, mi-am zis «Ce caut eu aici?». Ștefan îmi trimisese un refren pe care să îl cânt eu la intrare și am uitat tot.

Nu știam nimic. Eram speriată că trebuia să intru. Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic.

Când am intrat, Ștefan a intuit că e o problemă și a început să cânte el, apoi totul a decurs normal.”,  a mai povestit Sofia Vicoveanca, potrivit bzi.