Spectacol deosebit, organizat de artistul Gabriel Treteag, în „Satul românesc de altădată” de la Cornu Luncii

Artistul Gabriel Treteag din comuna suceveană Cornu Luncii, în parteneriat cu Primăria localității, organizează duminică, 24 septembrie, un spectacol deosebit dedicat tradițiilor și obiceiurilor. „Satul românesc de altădată” din Sasca Nouă va fi gazda evenimentului „Din vremuri de altădată”, care va include, pe lângă spectacole de muzică populară, și standuri cu bucate alese de la producătorii locali.
„Dragi prieteni, cu mari emoții am reușit să organizez un ALTFEL de spectacol, un spectacol pentru toată lumea, intitulat «Din vremuri de altădată». O producție tânără, dar care promite mult! Așadar, vă invit să ne fiți alături duminică, 24 septembrie, începând cu ora 17:00, la Satul românesc de altădată din Sasca Nouă! Împreună ducem mai departe ce avem noi mai frumos ca neam!”, a transmis artistul Gabriel Treteag, care a subliniat că intrarea la eveniment este liberă.
Printre invitații evenimentului „Din vremuri de altădată” se numără Petronela Popa și Alexandru Norocel, ce vor fi acompaniați de Marius Podaru, Eduard Daniel, Octavian Bolohan și Ionuț Cozma. De asemenea, recitaluri va susține și tânărul artist Gabriel Treteag.