Stan, către Flutur: „Cum se face că, tocmai acum, aţi descoperit numerele de telefon ale unor primari social democrați şi, brusc, vă oferiţi «necondiţionat» sprijinul?”

Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia atrage atenția că președintele PNL și al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, ar încerca să atragă primari social democrați, alocându-le sume consistente bani. De asemenea, Ioan Stan a precizat că, foarte curând, va lămuri și chestiunile legate de Autostrada 7, subliniind că această investiție este „un proiect cap-coadă datorat PSD-ului şi oamenilor săi”.

Redăm integral comunicatul de presă transmis de senatorul Ioan Stan:

„Aţi afirmat recent, domnule Flutur, că nu aţi mers nicăieri să opriţi primarii să treacă la noi, sau să-i «peţiţi» pe alţii să treacă la PNL. Cu toate acestea, nu ştim cum se face dar tocmai acum se întâmplă să oferiţi cele mai mari sume de bani tocmai edililor care şi-au anunţat intenţia de a candida din partea noastră la alegerile din 9 iunie, îndeosebi pentru două localităţi în care interesul dumneavoastră major este să nu vă pierdeţi oamenii. O fi coincidenţă, sau ipocrizia cu care deja ne-aţi obişnuit? 

Oare cum se face că tocmai acum, cu câteva luni înaintea alegerilor, aţi descoperit numerele de telefon ale unor primari care nu sunt de origine liberală şi brusc vă oferiţi «necondiţionat» sprijinul pentru a mai asfalta un drum, a mai face un podeţ, etc.? În 4 ani de zile de ce nu i-aţi ajutat, domnule Flutur? Atunci nu aveau nevoie de bani ca să rezolve problemele comunităţilor pe care le conduc? Sau atunci nu credeaţi că veţi pierde următoarele alegeri şi aţi considerat că pot fi ignoraţi dacă nu fac parte din «familia PNL-ului»?

Tot recent, din nou v-aţi asumat meritul pentru banii alocaţi autostrăzii A7. Deja sucevenii ştiu că nu aveţi nicio treabă cu ea, dar pentru că insistaţi pe acest subiect, vă informăm că vom lămuri curând, odată pentru totdeauna, rolul avut de dumneavoastră în acest proiect. Suntem convinşi că sucevenii vor aştepta cu interes să afle adevărul şi ştiţi prea bine că acesta este unul singur: este un proiect cap-coadă datorat PSD-ului şi oamenilor săi. Dar profităm totuşi de ocazie ca să vă reamintim de drumurile judeţene enumerate în comunicatele anterioare, care, deşi sunt în responsabilitatea dumneavoastră, nu au avut parte de nicio îmbunătăţire.  

În rest domnule Flutur, nu mai avem ce să vă zicem. Chiar vă rugăm să continuaţi mai departe să vă umpleţi de penibil prin afirmaţiile şi faptele dumneavoastră! Nu faceţi decât să ne uşuraţi misiunea pentru alegerile ce vor veni”.