Start dictatură controlată la PSD Suceava! Camere de filmat, microfoane, primari deranjați

Vasile Rîmbu a vorbit la un moment dat despre faptul că preferă dictatura controlată, iar toată lumea a zâmbit la auzul acestor vorbe frumoase.

Se zâmbește și azi la PSD Suceava, după finalizarea lucrărilor de modernizare a sediului, însă nu tare, că se vede pe camere și bate la ochi.

Cum adică ce camere? De la sediul PSD Suceava ce au fost instalate la ordinul lui Vasile Rîmbu, care confundă, se pare, spitalul cu partidul.

Mai mult, un primar din județ a spus că este convins de prezența microfoanelor la sistemul de supraveghere, iar asta nu e confortabil pentru ei când vin la sediu.

Vasile Rîmbu continuă să lase loc de interpretări în tot ce ține de activitatea sa politică, de relațiile apropiate cu liberalii, de dictatura controlată, de dragostea pentru arginți.

Acesta preferă să pună camere și să facă audieri cu fiecare psd-ist în parte, în loc să-și asume candidatura cu bărbăție și să fie pregătit și pentru tot ce vine la pachet cu această decizie.

În realitate, Vasile Rîmbu se ferește de presă și întrebări, se simte cu musca pe barbă când vine vorba despre vechii săi prieteni de la alte partide și nu este decât un absent dominat de frică.

Încă așteptăm o conferință de presă a lui Vasile Rîmbu. Fie și online, cu imagini de pe camerele dumneavoastră și, tot cu microfoanele pornite, firește!