Ștefan Bănică Jr. și Alina Eremia, favoriții sucevenilor pentru Zilele Sucevei. Ion Lungu: „Sunt foarte multe nominalizări”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat miercuri, 26 aprilie, în conferința săptămânală de presă, că Ștefan Bănică Junior și Alina Eremia sunt favoriți pentru a concerta la ediția din acest an a Zilelor Sucevei. Potrivit edilului, cei doi artiști  au primit cele mai multe nominalizări de la suceveni, în cadrul consultării publice făcute de Primăria Suceava, ce se va finaliza pe 15 mai. 

„Pe 15 mai se termină această consultare pentru Zilele Sucevei și, sigur că avem de la Eric Clapton până la Florin Salam.  Pe noi ne interesa în primul rând artiștii de top de muzică ușoară și aici sunt foarte multe nominalizări pentru Ștefan Bănică Junior, Irina Rimes, Carlas Dreams și Alina Eremia. Deocamdată am reținut două nume, respectiv Ștefan Bănică Junior și Alina Eremia, pentru că Irina Rimesc și Carlas Dreams au mai fost. Ne orientăm și după cei are au fost în ultima perioadă. Până în prezent s-ar califica Ștefan Bănică Junior și Alina Eremia și vom vedea ce mai selectăm până pe 15 mai”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul a adăugat că în perioada Zilelelor Sucevei intenționează să facă și un campionat de șah în școli, ca alternativă pentru tineri, în ceea ce privește petrecerea timpului liber, dar și pentru a le dezvolta gândirea.