Subprefectul Șologon anunță ca Ministerul Sănătății a dat avizul pentru ca Heliportul de la Spitalul Județean să poată funcționa

Subprefectul județului Suceava Cristian Șologon a trasnmis un comunicat de presă prin intermediul căruia a aruncat câteva săgeți în ograda PNL, însă, printre altele, a anunțat și că Ministerul Sănătății a dat avizul pentru deschiderea Heliportului de la Spitalul Județean Suceava.

„Am văzut că de câte ori este menționată de către colegii mei câte o problemă din județ, invariabil cei care se ocupă de comunicarea liberală au un talent deosebit în a găsi vinovați și scuze. O întrebare legitimă pusă de consilierii județeni PSD, legată de reabilitarea secției de neonatologie de la Spitalul Județean, a stârnit mânia maximă a șefului liberal iar când colegul meu, subprefectul Florin Sinescu a sesizat anumite disfuncționalități la Spitalului Județean a ieșit dl. vicepreședinte Neculai Barbă să ne explice că acolo e vina Ministerului Sănătății condus de ministrul PSD și nicidecum a administrației liberale din fruntea județului. 

În schimb, altfel stă treaba când e vorba de lucrurile bune care se întâmplă la spital. Atunci când e vorba de investiții sau dotări cu aparatură, vezi doamne e meritul exclusiv și fără drept de apel al președintelui CJ. Atunci nu mai e coaliție și nu mai e minister condus de PSD, acolo e doar implicarea fără odihnă a unei singure persoane –  El lider maximo  – Ghe. Flutur.  

L-am văzut deunăzi cu toți la inaugurarea, în fața întregii prese sucevene, a Helioportului de pe Spitalul Județean. Helioport care era chipurile gata, dar de pe care nu se putea zbura deoarece lipsea un aviz de la Ministerul Sănătății.  

Pentru binele județului, ne-am sesizat din presă, deoarece despre discuții în coaliție nu poate fi vorba și am întrebat la minister despre situația acelui aviz. Astfel astăzi, când dăm acest comunicat, avizul necesar de la minister este emis. 

Acum, dacă va fi interpretat în mod constructiv și apelul făcut de colegul meu Sinescu legat de situația medicilor urgentiști, vom avea elicopter SMURD la Suceava și va avea și ce să zboare de pe Helioportul cu pricina”, a spus Șologon.