Sucevean băut bine, la plimbare cu mașina prin oraș. Cei care l-au văzut au sunat la Poliție

Luni, 1 mai, în jurul  orei 12.15, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la un magazin mixt situat în municipiul Suceava, bd-ul Gavril Tudoraş, se află o persoană de sex bărbătesc care se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi intenţionează să plece din zonă cu autoturismul.

 La ora 13.00 la volanul autoturismului s-a urcat o persoană de sex bărbătesc care a pornit deplasarea pe strada Gavril Tudoraş. S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului în cauză și la legitimarea conducătorului auto stabilind că este vorba despre Dan V. de 45 ani din municipiul Suceava.
Cu ocazia testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a reieşit o valoare de 1,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
La Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, în prezenţa cadrelor medicale, șoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre bilogice.