(VIDEO) Detaliile accidentului de ieri din Suceava, în urma căruia o femeie și patru copii au ajuns la spital

Luni, 1 mai, în jurul orei 17:30, numitul Liviu R. de 31 ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca VW Caravelle pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, din direcția „Orizont” către „Bazar”, în zona trecerii pentru pietoni aflată lângă drumul de acces către zona de aprovizionare a complexului comercial Penny, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton al rețelei de distribuție a energiei electrice.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a Danielei R. de 31 ani și celor 4 copii minori de 6 ani,  5 ani,  de 2 ani și de 3 ani, pasageri în autoturism. Aceștia au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde a fost diagnosticați.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea recoltării de mostre biologice.
Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Vătămare corporală din culpă”, prev și ped. de art. 196, alin. 2, 3,4 din CP.