Tânărul din Vicovu de Sus care a accidentat mortal un bărbat, tată a 12 copii, arestat de polițiști

Constantin Schipor, tânărul în vârstă de 26 de ani care a accidentat mortal, la începutul lunii noiembrie, un bărbat, tată a 12 copii, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de polițiști.
Lucrătorii din cadrul poliției oraș Vicovu de Sus au dispus prin ordonanță efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul  Constantin Schipor din orașul Vicovu de Sus, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „ucidere din culpă”.

Cadrele subunității au dispus față de bărbat luarea măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind închis la CRAP Suceava.

La data de 29.11.2022, inculpatul va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive.

 În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „ucidere din culpă”.