teodora munteanu

TEODORA MUNTEANU, rușinea Primăriei Suceava, câștigătoarea tombolei Bucovina MotorFest 2021

Când ești tabula rasa și nu stăpânești decât întorsul pâinii feliate în șparhatul Mopanului e clar că te bucuri, invocând Cerul, de toate pomenile venite pe daiboj. Să fie primit! Bine că nu-i de dat! … tipic USR!

Teodora Munteanu, viceprimarul CATASTROFĂ al Sucevei, ar trebui să cunoască nu doar administrație & multe altele, ci, în primul rând, legislație specifică funcției de demnitate publică pe care o ocupă. Dacă nu o știe pe aia publicată în Monitorul Oficial ar trebui să cunoască măcar Legea Moralității și Bunului Simț – pentru care a fost intens cursată în laboratoarele partidului 🤣 anticorupție & antiincompetență 🤣 pe care-l reprezintă !

Or, cetățeanca-funcționar ce se încorda focos pe Facebook de zgomotele deranjante venite din situl arheologic neepuizat al Cetății de Scaun a Sucevei, cu care se învecinează (că doar nu oricine domiciliază sub ștreașina remarcabilei ctitorii și în umbra mortului sfânt, numitul Ștefan cel Mare), acum este călare pe motoare, alături de un anume Adrian, riscând un Dosar la Agenția Națională de Integritate, cu două fapte și vreo trei ani de restrângere a drepturilor.

BRAVAS Teodora & alt Adrian

– pentru cei cu studii psiho&antropo: PRIVIȚI CHIPUL&restul DOAMNEI POLITICIAN