Tipuri de încălțăminte pe care fiecare femeie trebuie să le aibă în garderobă

O pereche de pantofi îți poate completa întreaga ținută, dar, în același timp, poate și să o pună în umbră. Pentru a avea opțiuni sigure de fiecare dată și pentru a alege perechea potrivită de încălțăminte, indiferent de context, ai nevoie de câteva perechi standard. 

Descoperă ce tipuri de încălțăminte trebuie să aibă fiecare femeie în garderobă, care să o ajute în completarea ținutelor. 

Sneakers albi

O pereche de sneakers albi oferă oricărei ținute un aer relaxat și fără efort. Este o pereche de încălțăminte de bază și fiindcă se găsesc în diferite modele, se potrivesc pentru orice stil vestimentar. 

Sunt grozavi pentru o ținută relaxată de zi, dar și pentru a-i purta cu pantaloni de costum, într-o combinație elegantă de seară. Se potrivesc atât la rochii, cât și la fuste. Oricum i-ai combina, te vor ajuta să scapi de acele dileme legate de alegerea unei perechi de pantofi comozi și potriviți. 

Pantofi clasici stiletto

Pantofii clasici, tip stiletto, sunt ideali pentru ținutele office, dar și la evenimentele care apar neașteptat și te obligă să găsești o ținută rapid. Cu un toc subțire și în diferite culori, pot să-ți completeze garderoba elementară de încălțăminte necesară.

Și pentru a nu da greș, chiar dacă obișnuiești să porți ținutele elegante în ocazii mai rare, alege o pereche de pantofi Jimmy Choo, pentru că sigur vei găsi acea pereche potrivită personalității și stilului tău. Îi poți achiziționa pe cei clasici, sau, pentru o pată de culoare în plus, modelele cu aplicații ori cu baretă sunt alegerea perfectă. 

Botine negre 

În lista de încălțări standard se regăsesc și botinele negre, simple. Ce le face speciale, este faptul că pot fi purtate atât la fuste, cât și la pantaloni office sau blugi largi și strâmți. Botinele negre cu toc oferă un aer elegant în anotimpurile reci, iar cele fără pot fi accesorizate la ținutele casual de zi. 

Optează pentru o pereche până la glezne pentru că le poți combina ușor, dar în același timp ai și un confort sporit în timpul purtării. 

Pantofi de brand 

O pereche de pantofi de brand reprezintă o investiție, însă una de durată. Sunt în sine o poveste, pentru că poartă semnătura unui creator celebru, astfel ai ocazia să o creezi și tu pe a ta. 

De exemplu, o pereche de pantofi Yves Saint Laurent se poate transforma în piesa de bază a garderobei tale. O poți integra la diferite ținute, de la cele office, până la cele de seară și evenimente importante în familie. 

Îi găsești în diferite modele și culori, de la pantofi simpli nude, până la mocasini. Orice ai alege, vor scoate în evidență ținuta, cât și pe tine. 

Balerini

A revenit moda balerinilor, pentru că sunt încălțările comode pe care fiecare femeie trebuie să le aibă. Sunt ușor de purtat și combinat, de aceea devin piese de bază, potriviți pentru orice stil. Versatilitatea îi face și mai speciali, pentru că se potrivesc atât la ținute de zi lejere, cât și la cele mai elegante. 

Mocasini

Acest tip de încălțări a prins popularitate în ultima perioadă și merită fiecare investiție. Ajută fiecare ținută să fie sofisticată, datorită modelului, diferit față de balerini. O pereche de mocasini negri trebuie să se regăsească în dulapul fiecărei femei, pentru că sunt lejeri și ușor de combinat cu blugi, fuste, rochii sau pantaloni eleganți. 

Dacă deja mocasinii negri se numără printre încălțările tale preferate, atunci poți să te îndrepți și spre culori mai îndrăznețe. 

Sneakers albi, pantofii clasici stiletto, botinele negre, pantofii de brand, balerinii și mocasinii sunt perechile de încălțări care trebuie să se regăsească în garderoba fiecărei femei. Sunt piese versatile, care pot scoate orice ținută în lumină, indiferent dacă este o plimbare lejeră sau un eveniment important. 

 

Sursa foto: Freepik.com