Țociu și Palade, alături de bucovineanca Angelica Flutur, invitații speciali la Sfânta Seară de Crăciun de la Poiana Stampei

De 23 de ani încoace, prima seară de Crăciun arată altfel în comuna suceveană Poiana Stampei și asta pentru că oamenii de aici își dau întâlnire la Casa de Cultură din comună pentru a lua parte, cu mic, cu mare, la Sfânta Seară de Crăciun.

Astfel, comuna răsună a colinde și urături și ca dovadă că programul este tot mai complex de la an la an, în seara de Crăciun de anul acesta, la Poiana Stampei vor poposi artiști extrem de iubiți și apreciați de toată lumea. 

Evenimentul va debuta la ora 18:00, iar pe scenă vor urca artiști locali și ansambluri folclorice, invitații speciali ai serii fiind îndrăgita artistă bucovineană Angelica Flutur și arhicunoscuții Romică Țociu și Cornel Palade, cei care, de ani buni, sunt protagoniștii Revelionului de la Antena 1.

„Deja au trecut 23 de ani de la prima ediție a acestui eveniment special, în care ne întâlnim cu toții pentru a sărbători Nașterea Mântuitorului. Vă aşteptam să ne bucurăm împreună și acum! Seara va fi una specială în acest an, iar surprizele vor fi multe. Pentru că evenimentul organizat este unul de excepţie, în prag de Revelion, vrem să ne asigurăm că noul an 2024 va veni cu zâmbete şi bună dispoziţie. De aceea, Romică Țociu și Cornel Palade, cei care sunt de câţiva ani buni protagoniştii revelioanelor organizate la postul de televiziune Antena 1, vor fi prezenţi de această dată pe scena Casei de Cultură din Poiana Stampei! Vă aşteptam cu drag!”, a transmis primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.