Investigații în Bucovina: chermeze și angajări 000

Trăiască statul: chermeze, contracte și angajări

Paranghelii la BORDELUL Administrativ Județean

De frica pandemiei PeNaLe (P*N*L*) ce se poate instala agresiv după Congresul din 25 septembrie 2021, amu’ că tot e sezonul horelor&kariocilor în Consiliul Județean Suceava, după „pertractările” odraslelor celor doi baroni Ghitză, Flutur și Niță, iaka un alt personaj nesătul de chef, o ea, o altă șmekeroasă din Clanul MAFIOT Drăgușanul, ce nu-și mai putea stăpâni organismu’ uzat întru, și de, FERICIRE, executânt, nenatural, o paranghelie jenantă.

La fel ca și cariera, o execuție tot neorganică, forțată, prin împingere & sugiuk*!

Colega mea cu păr pe moaţe,
De cum venise prima oară,
Sări la şeful nostru-n braţe,
Că mai lucrase secretară.

CRUELLA Sucevei, cea adulată de Ion Drăgușanul pentru țâțe & bârfologie, adikă fix imoralitate & turnătorie, că doar MAFIA&Prostul respectă Mafia&Șmekerul (https://dragusanul.ro/va-cer-scuze-doamna-ionela-savin/), este o altă CÂRTIȚĂ PeNaLă, adikă cu apucături liberale, ce și-a angajat nemoteiurile & rubedeniile prin instituțiile statului, nimerind, toate grămadă, pe la subordonatele Consiliului Județean (numitele CCB, DGASPC, Spital) unde ÎNFĂPTUIEȘTE, și ea, ceva CREAȚIE… prin gestionarea concursurilor & more 😅.

POST PRIN CONCURS

Efortul vrând să-i fie mic
S-ar angaja pe-un post în care
Să n-aibă de făcut nimic
Dar concurenţa-i foarte mare!

Paranghelii la Bordelul Administrativ Județean 001

♣️ Dacă o întrebi cum, iată fabulosul răspuns universal: „Așa mi-a zis CONDUCEREA să fac… Eu sunt mikă, lucrurile astea se discută în altă parte, sus-sus… „.

Deci, se pare că, dupe’ cum zice ea peste tot, FLUTUR & Comp. au angajat toate vânzătoarele & pupezele mirobolantei făpturi cu 2 vagine. Scuze, vagoane, unul împinge și unul remorchează.

♣️ Dacă nu o întrebi, spune singură, din megalomanie, cică adevărul: „Totul am realizat prin munca mea, doar a mea… V-am ajutat și v-am făcut oameni pe toți!”.

Oare la ce se referă când spune „munca mea”, că județul îi știe potențialul…?!

Rimelată şi rujată,
Fusta până sus crăpată,
Bluza, mult mai decoltată
Şi eşti sigur… angajată.

Totuși PROSTIA și ȘMECHERIA nu sunt INFRACȚIUNI dar nici nu pot fi invocate ca circumstanțe atenuante, la fel, nici kurvăsăria ori nebunia, iar, la noi, există așezăminte doar pentru nebuni, nu și pentru proști, kurve, canalii ori lepre cazone!

Iar FĂPTURA de mai sus, funcționar de afaceri bugetofage, că de proastă, că de canalie, încă nu știm ce îi, nu va scăpa de metaforicul SCUIPAT între OCHI pe care ni l-a rezervat doar nouă, ea și partenerii săi penali din Clanul Drăgușanul, pentru oprobriul public.

Pentru că nu există PRESCRIPȚIE în materie de prostie, nu există PUȘCĂRIE mai grea decât cea din SINELE PROSTULUI, gratii mai groase decât PROPRIILE LIMITĂRI, nimeni nu te poate grația, nici Dumnezeu, nici vreun nacealnik înșurubat, vremelnic, printre noi…

*SUGIÚC s. n. 1. Produs de cofetărie făcut din nuci muiate în must fiert cu făină. Bigi-bigi. 2. (Înv.) Un fel de cârnat afumat preparat din carne de oaie, de capră sau de vită; ghiuden. – Din tc. sucuk. sursa: DEX ’09 (2009).

Paranghelii la Bordelul Administrativ Județean 002
Masculum Organum of Dura Lex, Sed Lex: înc-un rând

Zadarnic chipeşi se arată,
Toţi şefii, jalea e acută:
Femeia-i nesatisfăcută,
În faţa statului de plată.

✔ Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem! ZDB Like AICI!

Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!

unii citesc și adorm,
alții citesc și se trezesc…

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem, cântăm și, în același timp, descoperim infractori!

🖤 DiNAda Dinada D*N*A, iaka și linia melodică:

 

Redacția ZDB: Cruella SăVin (membru strategic din Clanul MAFIOT, rebranduit & pregătit de bulău)