Trei proiecte guvernamentale pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea canalizării în comuna Berchișești

Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a informat că sistemul de canalizare din comuna Berchișești va fi reabilitat, modernizat și extins. Edilul a precizat  că Primăria comunei Berchișești va semna în perioada următoare contractele de finanțare pentru trei obiective de investiții, aprobate recent prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
Este vorba despre „Extindere servicii de canalizare în comuna Berchișești, județul Suceava”; „Modernizare stație de epurare și înființare stații de pompare în comuna Berchișești” și „Reabilitare, modernizare și extindere sistem de canalizare în comuna Berchișești, județul Suceava”.
„După cum cunoașteți, comuna Berchișești beneficiază de o stație de epurare și de rețea de canalizare încă din anul 2009, în urma unui proiect realizat și finanțat prin Ordonanța nr. 7. În prezent, rețeaua de canalizare este funcțională în proporție de 50% din suprafața drumurilor locale din comună. Odată cu noile investiții, sunt convinsă că marea majoritate a gospodăriilor din Berchișești vor fi racordate la sistemul de canalizare, iar locuitorii noștri vor beneficia de un înalt grad de confort, garantat prin asigurarea utilităților publice moderne, la fel ca în zonele urbane.
Rog cetățenii din comună să ne fie alături pe durata realizării acestor trei investiții, extrem de importante pentru noi toți, și, de asemenea, să aducă la cunoștința angajaților Primăriei orice fel de problemă semnalată referitoare la derularea lucrărilor. Să fie într-un ceas bun! Doamne ajută-ne!”, a spus primarul Violeta Țăran.