Notice: fwrite(): Write of 973 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/asd34dfsd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 42
Un adolescent în vârstă de 16 ani, depistat în trafic, la Frătăuții Vechi • Ducatul Bukowina

Un adolescent în vârstă de 16 ani, depistat în trafic, la Frătăuții Vechi

Marți, 30 august, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Gălănești au obținut o inormație cu privire la faptul că, pe drumurile de pe raza com. Frătăuții Vechi, din direcția sat Măneuți spre satul Frătăuții Vechi, se deplasează un autoturism BMW la volanul căruia se află un copil.

Polițiștii au identificat autoturismul pe drumul comunal Frătăuții Vechi, în zona denumită popular Ionești, de pe raza comunei Frătăuții Vechi, iar la volanul autoturismului a fost identificat un adolescent de 16 ani, din comuna Frătăuții Vechi, persoană care nu deține permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

Pe scaunul din dreapta al autoturismului, a fost identificată  Lucia R., de 52 ani, din comuna Frătăuții Vechi, proprietara autoturismului, care a recunoscut faptul că i-a încredințat autoturismul adolescentului, pentru a fi condus pe drumurile publice de pe raza comunei Frătăuții Vechi, cunoscând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, întrucât aceasta nu deține permis de conducere și trebuia să ajungă urgent la o persoană de pe raza comunei Frătăuții Vechi.

 S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „încredințarea unui auto pt. a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere”.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/asd34dfsd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/asd34dfsd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/asd34dfsd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51