Un sucevean beat și cu permisul anulat s-a proptit cu mașina în indicatoarele de trafic de la Ilișești

Marți, 30 august, la ora 21.38, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe D.N. 17, între localitățile Stroiești și Ilișești, mai precis în zona de semnalizare temporară prin semafor, a unor lucrări efectuate la partea carosabilă, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier s-au deplasat cu pe D.N. 17, zonă în care se efectuează lucrări la partea carosabilă semnalizate prin semafor și alte elemente de protecție temporare. Aici a fost identificat autoturismul marca Ford, tipul Focus, ce se afla oprit pe marginea dreapta a carosabilului, iar pe scaunul stânga față (locul șoferului)  se afla Florin R., de 43 ani, din municipiul Suceava. Autoturismul cât și câte elemente de semnalizare metalice au fost avariate în urma unui accident de circulație.

Florin R. a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde s-a supus prelevării numai unei mostre biologice de sânge.

La sediul subunității de poliție au fost efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, ocazie cu care s-a stabilit că permisul de conducere al bărbatului figurează ca fiind anulat din data de 01.02.2020,

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.