Un bărbat beat din Câmpulung Moldovenesc, oprit în trafic, la Sadova

Joi, 7 iulie, la  ora 20:45, lucrătorii Secției 11 de Poliție Rurală Pojorâta au oprit pentru control pe DC 88 pe raza satului Sadova  autoturismul marca AUDI, care circula din direcția DN17A către Lacul Iezer.

În urma semnalului regulamentar de oprire conducătorul auto s-a conformat, iar după ce lucrătorii și-au declinat calitatea și i-au solicitat pentru control documentele personale și pe cele ale autoturismului, bărbatul de la volan a prezentat actele personale (cartea de identitate și permisul de conducere) și actele mașinii, toate în termen de valabilitate, fiind legitimat Nicolae I. de 44 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. În continuare acesta a fost suspus unei testări cu aparatul alcooltest, iar conform testului a reieșit o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde după consimțământ prealabil dat, acestuia i-au fost prelevate două mostre de sânge, de către cadrele medicale, la interval de o oră una față de cealaltă.

În cauză a fost întocmit dosar penalsub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art.336 alin.1 din Codul Penal, ce urmează a fi soluționat de către lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Moldova Sulița.