Un tânăr din Poiana Stampei cu permisul de conducere suspendat, depistat în trafic

Joi, 7 iulie, la ora 22.55, un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei – Biroul de Ordine Publică, în timp ce desfășura activități specifice pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, a oprit în trafic autoturismul marca Volkswagen care se deplasa pe direcția Iacobeni către Poiana Stampei.

La volanul autoturismului, în momentul opririi, se afla numitul Constantin I. în vârsta de 26 de ani din comuna Poiana Stampei care a prezentat lucrătorilor de politie documentele autoturismului condus și a declarat verbal că are permisul de conducere reținut.

În urma verificării conducătorului auto în bazele de date, lucrătorii de poliție au constatat faptul că acesta posedă permisul de conducere, care a fost reținut la data de 31.05.2022.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Având în vedere cele constatate, a fost întocmit dosar de cercetare penală, conform art. 335 alin. 2  din Cod Penal, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei.