Un bărbat beat din Stulpicani a ajuns la spital, după ce a căzut de pe tricicleta electrică în șanț

Miercuri, 12 iulie, în jurul orelor 17:40, lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu pe subunitate şi de către lucrători din cadrul Poliției orașului Frasin, despre faptul că pe raza localităţii Stulpicani a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

F.M. de 64 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea tricicleta electrică pe D.J.177A, pe raza în localității Stulpicani pe direcția Frasin către Ostra sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut în șanțul din partea dreaptă în direcția de deplasare.

La Spitalul Orășenesc Gura Humorului a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 1,16  mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge la Spitalul Județean Sueava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.F., mopedist, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „T.C.C. ușor, plagă piramidă nazală”, apoi a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite.