Un bărbat beat din Valea Moldovei a ajuns la spital, după ce s-a tăiat cu drujba la mână

Duminică, 20 noiembrie, în jurul orelor 14:12, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Gura Humorului, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către  Marian T. din comuna Valea Moldovei, sat Mironu, cu privire la faptul că fratele său  Vasile M. s-a tăiat cu drujba la mână.

La fața locului, în autospeciala ambulanței, a fost identificat  Florin M., sub influența băuturilor alcoolice, acesta precizând faptul că în jurul orelor 14.00 s-a deplasat în anexa casei pentru a secționa un buștean în lemne de foc, cu motoferăstraul proprietate, ocazie cu care, din neatenție, lama motoferăstrăului a ricosat din lemnul tăiat, provocându-i leziuni în zona mâinii stângi.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde a fost dignosticat cu „etilism acut, plagă taiată mână stânga cu drujba,”, fiind internat pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.