Un bărbat din Botoşani şi-a ucis iubita cu sânge rece. Femeia venise în vizită la el de doar câteva zile

De o soartă cumplită a avut parte şi o femeie care a fost ucisă cu sânge rece de partenerul său, în Botoşani. Bărbatul de 47 de ani a tăiat-o în zona gâtului, apoi a sunat la 112. Femeia, însă, nu a mai avut nicio şansă să fie salvată. 

Tragedia a avut loc ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că şi-ar fi ucis concubina. 

Şi-a ucis iubita care venise în vizită la el

Din primele cercetări, femeia de 39 de ani, era din judeţul Dâmboviţa şi venise de câteva zile la bărbatul din judeţul Botoşani cu care ar fi avut o relaţie. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate prin apel la 112 se confirmă, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeie declarând decesul. 

Bărbatul a fost reţinut şi condus la sediul poliţiei, ulterior fiind internat la Pshiatrie. Anchetatorii vor să afle dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. În cauză a fost sesizată Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, scrie observatornews.ro.