Un bărbat din Fundu Moldovei a rămas fără sacoșele cu cumpărături, după ce s-a dus să se răcorească la o terasă

Joi, 7 iulie, la ora 12.20, lucrătorii Poliţiei Municipale Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin SNUAU 112 de către Ion Ț. domiciliat în comuna Fundu Moldovei despre faptul că la aceeași dată în jurul orei 12:00, autori necunoscuți, i-au sustras două sacoșe cu alimente, pe care le-a lăsat  pe un trotuar în fața Pieței Agroalimentare din Câmpulung Moldovenesc.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma cercetărilor s-au stabilit următoarele:

La data de 07.07.2022, în jurul orelor 11:00, după ce a cumpărat alimente în valoare de circa 300 lei de la diverse magazine din municipiu, bărbatul a lăsat cele două sacoșe cu alimente pe trotuar, lângă intrarea principală în Piața Agroalimentară și s-a așezat la o masă pe terasa unui bar situat la o distanță de circa 10 metri de sacoșe. Acesta a stat la terasă circa o oră, la anumite intervale de timp verificând sacoșele, care se aflau în raza sa vizuală. În jurul orei 12:00, acesta a constatat că cele două sacoșe nu se mai află în locul în carea le-a lăsat și după ce a încercat să identifice pe cont propriu persoanele care le-au sustras, a apelat SNAU 112, sesizând furtul acestora.

 S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt,  faptă prevăzută și pedepsită de art. 228, alin. 1 din Codul Penal.

În urma verificărilor și a actelor de cercetare efectuate în cauză, au fost identificați autorii infracțiunii de furt, în persoanele numiților  Ionică M. și  Marcel C., ambii din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În continuarea declarației de persoană vătămată, bărbatul a precizat că se împacă cu cei doi autori cu privire la comiterea infracțiunii de furt și nu mai are pretenții de natură penală sau civilă față de aceștia.