Un bărbat din Stulpicani a sunat la 112, după ce fratelui său i s-a făcut rău și a căzut de pe ATV

Duminică, 15 ianuarie, la ora 19.15, lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Stulpicani, sat Negrileasa, cu privire la faptul că fratele său în vârstă de 37 ani a căzut de pe un ATV, în curtea locuinței și este inconștient.  

La data de 15.01.2023, în jurul orelor 1910, bărbatul, în timp ce se afla în curtea locuinței  fratelui său și proba un ATV i s-a făcut rău și a căzut de pe vehicul pe solul moale din curtea locuinței, rămânând inconștient câteva secunde, ocazie cu care fratele său l-a observat și a apelat SNUAU 112.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, însă bărbatul a declarat că nu a suferit nicio vătămare, a refuzat internarea precum și transportul la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specilitate.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliția orașului Frasin, pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”,  urmând a se dispune procedural.