Un câmpulungean violent a fost arestat din cauză că și-a bătut soția, a intrat fără drept în casa acesteia și nu a respectat ordinul de protecție

Luni, 5 septembrie, la ora 18:50, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipale Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numita Viorica O. de 42 ani cu privire la faptul că soțul Horia O. de 42 ani a încălcat ordinul de protecție emis în sarcina sa și a agresat-o fizic.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că  Horia O. din mun. Câmpulung Moldovenesc a pătruns fără drept în locuința soției și a refuzat să părăsească imobilul la solicitarea victimei.

 De asemenea, în urma unor discuții în contradictoriu cu soția, a agresat-o fizic  pe aceasta.

 Bărbatul a distrus totodată telefonul mobil, proprietate personală a soției.

 Acesta a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție instituit de către Judecătoria Câmpulung Moldovenesc prin care i-a fost interzis să se apropie la mai puțin de 100 m de soția.

În cauză a fost întocmit dosarul  penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”violarea de domiciliu”,  2 infracțiuni de „violență în familie”, „distrugerea”, 2 infracțiuni de „amenințare” şi 2 infracțiuni de „încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție”.

Prin Ordonanța din data de 06.09.2022 s-a dispus reținerea suspectului  pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J.SUCEAVA.