Un copilaș din Botoșana are nevoie de ajutorul nostru. Cinci operații cu celule stem îi dau șansa la o viață normală

Asociația Sânge pentru România face un apel la unitate pentru salvarea unui băiețel din comuna suceveană Botoșana care are nevoie de 5 operații succesive cu celule stem efectuate la Viena.

„Pentru a fi actorul copilăriei sale, pentru a se bucura de minuni și magie, de jocuri, daruri, dulciuri și vise, Buburuzan Gheorghe Andrei, o minune de 5 ani și jumătate, un mugur de viață, are nevoie de noi. Împreună îl putem smulge din ghearele unui diagnostic de tulburare de spectru autist, cu comportament hiperkinetic și afectare gravă a limbajului funcțional, care îl ține captiv. Șansa lui sunt 5 operații succesive cu celule stem efectuate la Viena care promit să îi redea fiecare până la 20% din recuperarea dorită.

Prima operație a avut loc în septembrie 2022 și i-a adus multe beneficii pe partea comportamentală. Atât medicii, cât și părinții sunt încrezători și doresc să continue. Pentru prima operație părinții au împrumutat banii și abia au reușit să îi returneze. Nu își permit financiar să susțină o nouă intervenție. Pentru îngerașul lor apelează la noi și la mărinimia noastră. Din valori mărunte pot aduna suma necesară operației. Cu fiecare 15.000 de euro anual George poate fi tot mai aproape de lumea reală care ne înconjoară. Momentan părinții fac sacrificii pentru terapia și tratamentul necesar, plus naveta zilnică din Botoșana către Grădinița specială din Fălticeni, unde George a fost integrat. Pentru a-și ajuta copilul părinții acestuia au înființat o asociație către care vă încurajăm să donați, fiecare după posibilități. George merită o șansă! Puteți ordona transferuri către: Asociația aripi pentru George CIF 47610137 IBAN: RO05BRDE340SV88337903400 sau puteți completa declarația 230 reprezentând până la 3,5% din impozitul pe salariu în favoarea Asociației: https://drive.google.com/file/d/1OBQb__PK9tMmC299zXcvDI9IgwQwd3xv/view?usp=drivesdk sau puteți redirectiona până la 20% din impozitul pe profit/ venit al firmei dumneavoastră în baza unui contract de sponsorizare.

Când ne gândim la viață, la copilărie, la vise împlinite, la cât de mulți suntem noi, cei care îl putem ajuta, 15.000 de euro pot fi chiar puțini, însă șansa pe care i- o oferim este uriașă. Împreună pentru George! Nu este niciodată prea târziu pentru o copilărie fericită! Împreună îi putem reda o viață independentă!”, au transmis reprezentanții Asociației Sânge pentru România.