Un fost handbalist al CSU Suceava, găsit mort sub ruinele casei sale din Turcia, alături de soție și de copil

Handbalistul Cemal Kutahya se numără printre victimele cutremurelor devastatoare care au lovit Turcia la data de 6 februarie. Sportivul a fost găsit mort printre ruinele casei sale.

Sub dărâmături au mai fost găsite trupurile băieţelului şi soţiei sportivului, care era însărcinată în 5 luni.

„În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsufleţit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni. Decesul sportivului a fost confirmat şi de Federaţia Turcă de Handbal”, a tranmis CSU Suceava.

„Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya. Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel. Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita”, se arată în mesajul transmis de Federaţia Turcă de Handbal.

Cemal Kutahya, care avea 32 de ani, a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022.

După despărţirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în ţara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onoraţi că te-am cunoscut. Odihneşte-te în pace”, a mai transmis CSU Suceava.