Un minor din Suceava l-a luat la pumni pe administratorul unei săli de jocuri pentru că nu l-a lăsat să joace la păcănele

Marți, 3 ianuarie, la orele 18:29, Secția de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către F. B. cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către o personană de sex masculin în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri de noroc Metropolis din incita Iulius Mall Suceava.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Siguranță Publică și Patrulare, ocazie cu care a fost identificat apelantul, în calitate de administrator al sălii de jocuri Metropolis și persoana reclamată, respectiv un adolescent în vârstă de 17 ani.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că la data de 03.01.2023, orele 18:20 adolescentul din municipiul Suceava a intrat în sala de jocuri Metropolis din incinta Iuius Mall Suceava, pentru a juca la aparate. Întrucât  este interzis accesul minorilor în sala de jocuri de noroc, managerul sălii respective i-a solicitat acestuia să părăsească incinta.

A urmat o discuție în contradictoriu care a degenerat, iar F.B. l-a îmbrâncit pe minor cu scopul de a-l scoate afară din sală. Ulterior, adolescentul l-a lovit cu pumnii în zona feței pe B.F., fiindu-i provocate leziuni fizice la nivelul feței.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care ambele au depus plângere penală.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului Proximitate sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „lovirea sau alte violenţe”.