Un rădăuțean și un sucevean s-au luat la bătaie pentru o tarabă din piața din comuna Marginea

Joi, 31 august, la orele 08.14, lucrătorii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați de către Ilie G. din comuna Todirești, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

În baza sesizării, lucrătorii de poliție s-au deplasat pe raza comunei Marginea, în piața agroalimentară, ocazie cu care s-au stabilit următoarele:

 Ilie G., locuiește în comuna Todirești, sat Soloneț,  județul Suceava, împreună cu familia, iar la data de 31.08.2023, în jurul orelor 08.00, acesta s-a deplasat împreună cu mama sa pe raza comunei Marginea, respectiv la piața agroalimentară, pentru a comercializa produse.

Fiind ajuns în acest loc, a avut o discuție în contradictoriu cu Ionuț D. din municipiul Suceava, pe fondul unor neîntelegeri legate de locurile de comercializare produse din interiorul pieței.

În urma acestui conflict, Ionuț D., l-a lovit cu palma în zona capului pe Ilie G..

 În cauză Ilie G. a depus plângere penală sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor  de  „lovirea sau alte violențe”  și „tulburarea ordinii și liniștii publice”  dosarul urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Marginea.