Un sucevean a sunat la Poliție și a anunțat că soacra sa îl amenință. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie

Miercuri, 8 martie, la orele 23.57, Secția Urbană de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către A.B. cu privire la faptul că a avut un scandal cu soacra sa.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii de politie din cadrul Secției de Poliție Burdujeni  care au constatat următoarele:

A fost identificat apelantul, soția și soacra acestuia. A.B. a relatat faptul că a fost amenințat de către soacra lui, E.B., cu acte de violență. Acesta a fost invitat la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde a depus reclamație scrisă cu privire la cele întâmplate. S-a încercat completarea unui formular de evaluare a riscului însă A.B. a devenit, incoerent, agresiv verbal și a refuzat să răspundă la întrebările formulate.  

 S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, privind pe soția apelantului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că nu există risc iminent, pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Susnumitei i s-a înmânat o cerere pentru solicitarea emiterii unui ordin de protecție din partea Judecătoriei Suceava.

 Cercetările în cauză urmează a fi continuate de către lucrători din cadrul Compartimentului de Proximitate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prev. şi ped. de art. 199 alin. 1 din Cod Penal, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Din cauza faptului că A.B. era foarte agitat, acesta a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.