Un tată şi-a ucis cu sânge rece fiul de 38 de ani. Bărbatul a fost găsit în pat cu mai multe răni pe trup

Crimă tulburătoare într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat de 80 de ani şi-a ucis fiul cu sânge rece, lăsându-l în pat într-o baltă de sânge. Adevărul a ieşit la iveală, după ce bătrânul şi-a sunat ginerele şi i-a spus ce a făcut.

Echipajul de salvare sosit la faţa locului nu a mai putut face mare lucru pentru bărbatul de 38 de ani. Era mort de câteva ore bune. Bărbatul avea mai multe răni pe faţă, gât şi scalp. Se crede că arma crimei a fost chiar un topor. 

Şi-a ucis fiul cu sânge rece

„A fost găsit în propria locuinţă, în propriul pat, înjunghiat, cu multiple plăgi la nivelul scalpului, feţei, gâtului. Era rigid şi nu s-a mai putut face nimic. Nu s-a mai putut face nimic, era deja în rigiditate cadaverică victima”, a precizat Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinți, potrivit Actual Mehedinţi.

Vecinii povestesc că bătrânul ar avea probleme psihice. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care tatăl şi-a ucis fiul. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cauzele care au condus la abominabila crimă, scrie observatornews.ro.