Vasile Rîmbu nu exclude o candidatură de la AUR sau de la alte partide: „Poate voi candida chiar de la PNL sau independent. Am o propunere să candidez de la PNL – PSD”

Președintele Organizației Municipale a PSD Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat marți, 6 februarie, că este decis să candideze, indiferent de la ce partid politic, sau chiar independent. Contactat telefonic, în legătură cu faptul că Ion Lungu ar putea fi desemnat candidat unic la Primăria municipiului Suceava, din partea PNL și PSD, Rîmbu a spus că ar putea candida chiar și de la PNL.

„Eu oricum voi candida. Nu știu de unde, dar voi candida. Să nu se bucure încă nimeni”, a spus ec. Vasile Rîmbu.

Întrebat dacă exclude o candidatură din partea AUR, fostul manager al Spitalului Județean Suceava a spus: „Nu. Nu exclud nimic. Poate voi candida chiar de la PNL. Am o propunere să candidez de la PNL – PSD. Acum o analizez. Propunerea a venit de la Centru, o dată cu zvonistica asta”.

„Aș putea candida chiar și independent. Mi-am făcut strategia de campanie și am o echipă foarte valoroasă pe care nu pot să o dezamăgesc. Oamenii să nu aibă emoții, pentru că eu voi candida! Nu contează din partea cărui partid și nu exclud să candidez eu din partea PNL – PSD! Planul meu de dezvoltare a municipiului Suceava va fi pus pe note, iar partitura va fi interpretată în aplauzele auditoriului!”, a mai spus Vasile Rîmbu.

 

Ioan Stan: Noi îl avem candidat pe Vasile Rîmbu

 

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că formațiunea politică îl are candidat la funcția de primar al municipiului reședință de județ pe ec. Vasile Rîmbu. Contactat telefonic în legătură cu informațiile apărute în spațiul public referitoare la candidații comuni, parlamentarul a declarat că acestea nu sunt reale.

„Fake news-uri au fost sunt și vor fi! Nici pe departe nu s-a discutat (ca PSD să nu aibă candidat la Suceava n.r.). Eventual, discuțiile se vor purta pe primăriile care aparțin altor partide, înafară de PSD și PNL. În ședința de joi a coaliției nu se va discuta de primării comune. Asta a fost un fake news veritabil. Noi îl avem candidat pe Vasile Rîmbu”, a spus Ioan Stan.