Vești bune pentru locuitorii din Vatra Dornei. Marius Rîpan: „Din 22 aprilie, încep lucrările la Bazinul de Înot din Lunca Dornelor”

Viceprimarul municipiului Vatra Dornei, Marius Rîpan, a anunțat că municipalitatea dormneană a fost înștiințată de către Compania Națională de Investiții că, începând cu data de 22 aprilie, vor demara lucrările de construire a Bazinului de Înot din Lunca Dornelor.

Rîpan a arătat că Centrul de agrement va cuprinde 3 bazine de înot, un bazin semiolimpic, având  dimensiunile de 13,5 m x 25 m și adâncimea de 2 m, un bazin pentru începători cu dimensiunile 10 m x 11 m și adâncimea de 1,30m  și un bazin pentru copii, cu formă trapezoidală, având suprafața luciului de apă de 20 mp și adâncimea de 0,60 m.

„În zona centrală a spațiului de agrement va fi amplasat un tobogan cu apă.  În zona SPA s-au prevăzut 3 saune (finlandeză, umedă și de sare), bazin cu apă rece, dușuri, zonă relaxare. Zona de fitness este situată la etaj, iar la demisol va fi zona de bowling. Zona bazinelor comunică cu o terasă parțial acoperită, cu orientare spre sud și spre râul Dorna”,  a arătat Marius Rîpan.