Vești bune pentru viitorii șoferi din județ: Noi sesiuni de examinare vor avea loc pe 14, 21 și 28 ianuarie

În vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto (aproximativ 3 luni la momentul de față), în zilele de 14, 21 și 28 ianuarie vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, doar pentru categoria B, susținute cu patru examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava.

Pentru cele trei sesiuni suplimentare programate în luna ianuarie a anului curent, programul de examinare va fi 08.00 ÷ 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Cu caracter de noutate, programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30.