Vicepreședintele Niculai Barbă face apel la colaborare și solicită PSD Suceava să lase glumițele

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, răspunde răutăților lansate în spațiul public de către subprefectul social democrat Cristian Șologon, solicitând celor de la PSD Suceava să lase glumele deoparte și să țină pasul cu Gheorghe Flutur.

„Îmi lasă un gust tot mai amar faptul că PSD Suceava continuă atacurile la adresa Partidului Național Liberal Suceava, mai nou introducând și glumițe în program. Am impresia că nu înțeleg pe ce lume trăiesc și vreau să le spun că situația economico-socială în toată lumea este una complicată și că nu e de glumit, este nevoie de unitate și de dialog pentru a reuși să trecem cu bine peste această perioadă. Cel puțin la asta ne-am gândit atunci când a fost susținută o coaliție cu PSD și anume pentru a asigura o stabilitate politică absolut necesară în contextul actual. Mă gândesc, desigur, că aliați fiind, va trebui să puneți umărul alături de noi la rezolvarea problemelor județului, la unirea forțelor pentru a atrage investiții în infrastructura de drumuri (inclusiv A7), apă, canal sau gaz metan, aceste investiții vor asigura creșterea bunăstării sucevenilor. Am văzut recent exemplul unor județe din vestul țării unde, indiferent de culoarea politică, toți luptă pentru județul lor.

Luați acest mesaj ca pe un apel la colaborare și vreau să vă spun că sunt multe domenii în care ați putea fi umăr la umăr cu noi. Dacă sunteți aliați, apoi să știți că aliații, chiar temporari, nu se bucură de greul celuilalt, ci pun umărul să ajute și asta pentru că, de fapt, greul nostru, al administrației județene, este greul județului, cu probleme și situații pe care noi încercăm să le rezolvăm și le vom rezolva.

Referirea este la ultimele atacuri, adică cele privind Drumul Județean Suceava – Dolhasca și Spitalul Județean de Urgență «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava. Dacă chiar nu știați, ați putut afla că deja sunt termene de derulare a unor licitații. Ați văzut că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, își vede de treabă și nu vă răspunde la atacuri/glumițe. Nu cred că veți câștiga ieșind zilnic cu astfel de atacuri. Cred că județul va fi mai câștigat dacă veți încerca să țineți pasul cu el. Nu m-ar surprinde, însă, dacă veți considera în continuare că puteți câștiga procente atacându-l pe Gheorghe Flutur, iar în ultima perioadă să folosiți pe post de «pompier de serviciu» un «abilitat» pe situații de urgență”, a transmis vicepreședintele Niculai Barbă.