Viceprimarul Lucian Harșovschi îi îndeamnă pe suceveni să sesizeze problemele pe care le întâmpină în oraș prin aplicația Suceava Alert

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a făcut un apel la suceveni să semnaleze problemele cu care se confruntă prin aplicația Suceava Alert, astfel încât acestea să poată fi rezolvate în timp util.

El a explicat că fiecare cetățean care semnalează o problemă va primi și răspuns și, mai mult decât atât, va putea urmări pe aplicație și dacă problema sa a fost rezolvată.

„Reamintesc sucevenilor de aplicație și fac apel la aceștia să semnaleze acolo toate problemele cu care se întâlnesc, pentru ca acestea să ajungă la cei care pot lua decizii și implicit pot găsi soluțiile necesare.

Cei care verifică mesajele din aplicație vor fi mai atenți și vor trimite de acum confirmare de primire pentru fiecare notificare. Cei care depun sesizările, primesc notificare cu «sesizarea dumneavoastră a fost înregistrată», ulterior pot vedea și dacă aceasta a fost rezolvată”, a spus Lucian Harșovschi.

Aplicația este în continuare disponibilă atât pe android, cât și pe iOS, gratuit.