(VIDEO) Un cetățean ucrainean a provocat un accident în cartierul Ițcani, în urma căruia o tânără șoferiță a ajuns la spital

Luni, 16 ianuarie, în jurul orei 19.05, un cetățean ucrainean  a condus autoturismul Mercedes-Benz Vito pe raza municipiului Suceava, respectiv pe strada Grigore Alexandru Ghica, din direcția Suceava către Pătrăuți, iar la intersecția semaforizată cu strada Zefirului, a forțat trecerea pe culoarea galbenă a semaforului, și-a continuat deplasarea pe direcția înainte și a intrat în coliziune cu autoturismul VW Golf condus de către o tânără de 19 ani din comuna Mitocu Dragomirnei, care a efectuat viraj la stânga dinspre strada Zefirului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului care a fost transportată la U.P.U. – Spitalul Județean Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticată, ”contuzie genunchi stâng”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatele fiind negative și le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „vătămare corporală din culpă”.