Vino la Iulius Mall Suceava și pregătește-te de vacanță cu Summer Sales!

Summer Sales e aici, iar tu ai încă un motiv în plus să investești în piese vestimentare cheie, dar și să adaugi garderobei tale cele mai noi tendințe. Vino la Iulius Mall Suceava, profită de reducerile de până la 70% și definește-ți stilul cu articole de sezon! Urmărește microtrendurile, alege articole creative și revizitează-ți lista cu rezoluții din această vară, intrând în atmosfera de vacanță cu o sesiune relaxantă de shopping!  

Moda devine distractivă atunci când ai opțiuni nelimitate și reduceri la o varietate de piese vestimentare, articole de încălțăminte, produse din categoria beauty & care, dar și accesorii,  bijuterii sau produse pentru copii. Consultă catalogul Summer Sales pe care Iulius Mall l-a pregătit pentru tine și descoperă promoțiile din magazine!

Crop topurile, bodyurile, jeanșii sau tricourile polo sunt elemente-cheie ale stilului casual actual și opțiunile perfecte pe care să le iei în calcul atunci când te gândești să îți reînnoiești garderoba de vară. BershkaC&ALC Waikiki, sau Motivi au reduceri între 30% și 70% la o selecție de articole, iar Colin’s ți-a pregătit oferte valabile până la finalul lunii august. Și brandurile de încălțăminte te așteaptă cu reduceri semnificative, astfel că ai posibilitatea să îți găsești perechea potrivită la CCCSizeer sau OFFICE SHOES.

Vrei să mergi la munte în această vară? Dacă nu te-ai antrenat suficient și ai nevoie de pregătire pentru traseele montane sau deja ai planificat vacanța la cabană cu prietenii, Intersport sau Sport Vision afișează reduceri de până la 50%.

Indiferent dacă vrei să te integrezi în decorul glam al petrecerilor de vară sau cauți o ținută pentru evenimentele speciale din viața ta, la Nissa sau Valerio Studio găsești piese vestimentare care au reduceri de până la 50% și care reflectă starea de energie și optimism a acestei veri. Reduceri au și Sabrini sau Meli Melo, iar tu îți poți personaliza ținutele cu accesorii de sezon. Douglasthe Makeup Shop sau Xpert Beauty te țin la curent cu cele mai noi tendințe în materia de beauty și au, de asemenea, reduceri de până la 50% la o selecție de produse.

Pregătește-te de vacanță și nu uita să consulți catalogul Summer Sales pentru sesiuni de shopping inspirate de summer vibes!