flutur mincinos
flutur mincinos

(ZDB foto) După autostrăzi polivalente, Flutur inaugurează și spitale de hârtie

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a dat asigurări, astăzi, că Guvernul României va sprijini construcția spitalelor de la Suceava.

La începutul vizitei, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, i-a prezentat ministrului o investiție care se află în derulare.

Ghiciți despre care dintre cele două investiții din imagine este vorba?

  • spitalul Fălticeni, început în 1993, finalizat anul trecut și care nu este dat în funcțiune nici acum,

sau

  • spitalul Rădăuți, care există doar în planșe?

Ghiciți și la care dintre cele două spitale a avut loc vizita guvernamentală?

– la cel de sus (roșu), sau

– la cel de jos (gălbui decolorat).

 

Flutur la spital

Indiciu: vizita a avut loc doar în localități cu primari PNL, pentru că la ceilalți primari condițiile de drum erau impracticabile.

De apreciat că totuși s-a reușit un tur de forță de la Suceava, la Rădăuți, la Putna și apoi peste munți la Câmpulung Moldovenesc, pentru a servi masa.

Centura galbenă cu 2 bani, pardon, dani.

 

Autor ZDB: Shakal o’Nil

Rubrica: IMPOSTURA în ACTUALITATEA zilei

gheorghe flutur mincinos
Politicianul zilelor noastre

INFO pentru căpcăunii care încă nu au înțeles!

Nu suntem SuceavaLIVE și nu suntem NEst TV Channel (Nu ne confundați!), iar site-urile lor sunt pentru noi doar platforme de depozitare temporară ale materialelor agenției noastre de presă.

Suntem “Ziarul Ducatu’ Bukowina” o marcă a unei societăți cu patronaj 100% privat a Domeniilor Beldiman (100% Tiberiu George Beldiman), avem un colectiv distinct, ce își propune să vină în fața cititorilor cu o diversitate de subiecte:

– anchete jurnalistice ce descoperă infractorii zilelor noastre (politică, justiție, păduri, mediu, medicină, învățământ, administrație, afaceri, contrabandă etc;
– recuperări de memorie bucovineană;
– descoperirea contrafacerilor culturii naționale;
– materiale de inspirație colectivă despre impostura din actualitatea curentă a județului Suceava (în toate domeniile de activitate).

Momentan avem 2 rubrici (doar text și foto):
– INVESTIGAȚII în Bukowina lui Invers
– IMPOSTURA în Actualitatea zilei

Ne găsiți, deocamdată, aici:
https://suceavalive.ro/ziarul-ducatul-bukowina/
sau
pe pagină site-ului în MENIUL principal ori în partea dreaptă sub ”Caută” (pe Desktop). Pe telefoane, suntem imediat după Politic și Administrație. Click pe foto! Avem și pagină de Faceebok, pe care momentan nu o actualizăm din anumite motive…

Nu scriem pe bani și nu scriem la comandă, nu scriem în campanii electorale și nu scriem în timpul serviciului nostru curent, ci doar când avem timp, împreună cu amicii… pentru relaxare și înfăptuire de artă și creație!

Dreptul la replică va fi asigurat doar LIVE, în baza unui parteneriat cu o televiziune regională din Suceava, respectiv NEst TV Channel!

Email: [email protected]
Telefon redacție: 0750.838.231 (pentru informații sau materiale de presă)
Telefon: Tiberiu-George Beldiman: 0745.575.407 (nu deranjați inutil pentru probleme de publicistică, politică editorială sau contractare!).

P.S. redactor: Nu sabotați aiurea site-urile de depozitare temporară a materialelor noastre de presă, pentru că putem identifica golanii și oricum avem alte soluții publicistice în lucru, iar dacă o mai faceți:

  • vă mănâncă pușcăria

sau

  • vă mănânc eu personal, de kur