ioan stan impostor
ioan stan impostor

Suceava căpușată de PSD: Ioan Stan din Bukowina lui Invers

ioan stan 2

Domnul din imagine se urinează elegant pe noi!

Încasează o pensie care acum, probabil, este cu mult peste 700 milioane de lei vechi pe an.

Ceva mai în urmă avea o pensie de 61.560 RON și mai încasa 141.381 RON dintr-o sinecură intitulată Parlamentul României, în timp ce era și deținătorul unor lichidități de 1.447.299 RON, adică vreo 14,5 miliarde de lei, strecurați sub cergă, pe o logică care sfidează orice urmă de bun simț.

La 65 de ani împliniți, fără vreo pensie specială, domnul Ioan Stan (președinte al PSD Suceava) adună totuși, de la stat, cu mult peste 50.000 de EUR, având o pensie de circa 15.000 de EUR pe an. A fost bugetar toată viața, iar din 2016 este senator de Suceava.

Cum este posibilă o pensie de genul prezentat mai sus când acest încâlcit agramat este un impostor dovedit, atât în discurs, în afaceri, cât și în politica locală, darămite în cea națională?

Cum e posibil să ne permitem să plătim tipul acesta de pensii când politicienii noștri sunt faimoși prin corupție și furajarea cu bani negri adunați de la membrii de partid? Oare acestor indivizi li se calculează altfel coșul zilnic de consum?

Desigur, semidoctul a terminat toate cursurile specifice politrucilor longevivi, adică cele de zootehnie și îngrijirea animalelor din servicii. Bănuim că știți despre ce vorbim…

Cetățeanul turmentat are și plasamente financiare de, atenție, 16,8 miliarde lei, dar și terenuri însumând 18.055 metri pătrați, locuind într-o casă de, iarăși atenție, 1.356 metri pătrați, în care poți parca 30 de troleibuze din alea cu care mergeam noi, contribuabilii, la serviciu.

Iar elita Sucevei, intelectuali de bun simț, stau în apartamente, cu 2-3 camere, de 50-60 mp, iar cei ce au muncit 35-45 de ani au o pensie medie de 1.500 ron pe lună. Dacă e medie, după capul nostru, raportat la cele ce ajung și la 78.000 ron/lună Click AICI!, înseamnă că majoritatea pensiilor românilor sunt sub acest nivel.

Oamenii cu studii și muncă onestă (impostorul cultural Ion Drăgușanul nu se încadrează, de ce? Click AICI!), acești cetățeni din coada României au și un alt calcul pentru coșul de consum… iată, pentru 4 persoane Coşul minim de consum de 7.000 de lei pe lună, votat de Parlament Click AICI!.

Oare cât plătește, baronul zoo, factura la utilități pe timp de iarnă, pentru acest monstru urbanistic? Sau o fi vreun comodat ori descărcare de cheltuieli pe firmă, pentru eludarea statului?

În timp ce el mulge bugetul de stat cu peste 50.000 EUR, soția sa ca și administrator de pensiune, tot a lor, privată, câștigă doar 1.520 lei lunar. Ceva miroase!

Averea și CV-ul domnului sunt siderante.

Nu vi se pare ciudat?  Pute a impostură și servicii. Până când?

”Spune-mi un membru adevărat
Pe care tu să nu-l fi îmbătat?
Spune-mi un om promovat de tine
Altfel decât ca să-ți procuri un bine?”

Câte ouă face o prepeliță PSD în 48 de ore, domnule specialist din Consiliul Național, Ioan Stan?

Ce să votăm la Suceava, domnule Marcel Ciolacu?

 

Dies Irae.

sigla 2

Bukowina lui Invers! Click AICI!