Zidul de sprijin de la Holda a fost finalizat. Subprefectul Șologon: „Am avut noroc de o echipă inimoasă, care nu s-a speriat și nu s-a dat bătută în fața răzvrătirii muntelui”

S-au încheiat lucrările la zidul de sprijin a versantului de la Hoda. Anunțul a fost făcut luni, 18 septembrie, de către subprefectul județului Suceava, Cristian Șologon, care a precizat că tot ce mai rămâne de făcut sunt formalitățile pentru recepția finală, reparația covorului asfaltic și redeschiderea circulației pentru toată lumea.
„Am avut noroc de o echipă inimoasă, care nu s-a speriat și nu s-a dat bătută în fața răzvrătirii muntelui. Norocos a fost și utilajul de forare care în două rânduri a fost în pericol să fie strivit de alunecări și totuși a scăpat neatins.
Eu tot zic noroc, dar norocul a fost susținut de o foarte bună organizare și de multă muncă grea, iar sufletul și artizanul principal a fost domnul inginer Goga Emanuel.
Pentru seriozitate și curaj am ținut să le mulțumesc și să le dăruiesc pentru clipa părăsirii șantierului o sticlă de șampanie”, a transmis subrefectul Cristian Șologon.