Zilele comunei Putna, încheiate cu o impresionantă paradă a cailor

Timp de două zile, comuna suceveană Putna a răsunat de voie bună, aici desfășurându-se Zilele Comunei Putna, dar și un eveniment religios în care au fost sărbătoriți cei 30 de ani de la canonizarea mareului voievod Ștefan cel Mare. Evenimentele de la Puna s-au încheiat duminică, 3 iulie, cu o impreseionantă paradă a cailor, ce s-a desfășurat în localitatea Gura Putnei.

La sărbătoarea câmpenească organizată de Primărie au participat sute de oameni din întreaga zonă, care au putut admira peste 150 de cai aduși de crescători din întreaga țară. 

Pe tot parcursul zilei, parada cailor a fost completată de spectacole de muzică populară oferite de artiști din Bucovina și din Maramureș.

„Ne bucurăm că, după o perioadă plină de restricții și de interdicții, putem să organizăm Zilele comunei Putna în condiții absolut normale. Ne bucurăm că această sărbătoare este încununată cu prezența a mii de vizitatori. Sperăm ca Sărbătoare Putnei să fie pe placul tuturor, iar celor care nu sunt prezenți le transmit că sunt bineveniți oricând la Putna, pentru că, întotdeauna, Putna va fi mereu una dintre cele mai frumoase destinații turistice și de vacanță”, a spus primarul Gheorghe Coroamă.