A fost prins interlopul cu care se iubea judecătoarea, cel care o alimenta pe Chirilă cu cocaină

Ciprian Cotoară, interlopul care-i furniza judecătoarei Ana Maria Chirilă (cu care avea și o relație amoroasă) cocaină, a fost prins de polițiști, scrie defapt.ro .

„Cu privire la infracțiunile de deținere de droguri pentru consum în formă continuată și punere la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată, potrivit probatoriului administrat, s-a stabilit că, în perioada septembrie – octombrie 2023, inculpata a deținut în locuința sa droguri de mare risc în vederea consumului propriu, iar în anumite perioade a pus la dispoziția unor persoane locuința sa în vederea consumului de droguri”, potrivit DIICOT.

Ciprian Cotoară este suceveanul care îi furniza cocaină judecătoarei.

Cotoară a fost prezentat marți magistraților în vederea arestării preventive.

Judecătoarea Chirilă a încercat să divorțeze în instanță

Ana Maria Chirilă, arestată pentru divulgare de informații confidențiale din dosare DIICOT, a încercat inclusiv în instanță să scape de soț.

Colegii ei magistrați de la Judecătoria Cluj, însă, i-au respins cererea.

Decizia a fost dată pe 18 aprilie a.c.

„Respinge, ca nesusţinută, cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta Chirilă Ana-Maria în contradictoriu cu pârâtul Chirilă Radu Marius, având ca obiect divorţ. Cu drept de apel, în termen de 30 de zile de la comunicare.

Cererea de apel se depune la Judecătoria Cluj-Napoca. Pronunţată astăzi, 18.04.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.”, se arată pe portalul instanțelor de judecată, scrie comisarul.ro.